Hokinrichting

Een goede hokinrichting is erg belangrijk voor elk agrarisch bedrijf. Het zorgt voor een gemakkelijke werkplek met de beste leefomstandigheden voor de dieren. Ook is het belangrijk dat de hokinrichting net zo duurzaam is als de stal waar hij in wordt geinstalleerd, zodat u jaren vooruit kan met uw stal.

Hokinrichting Sint-jans hoeve
Om deze reden zorgen wij voor hokinrichtingen van goede kwaliteit speciaal voor u op maat gemaakt. Of u nou kiest voor groepshokken of afzonderlijke voedering, wij hebben voor iedere soort een oplossing op maat.

We hebben voor elke hoeveelheid biggen of varkens een speciale voederbak. Deze voederbakken zijn ieder erg nauwkeurig af te stellen. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat in uw hokken precies de goede hoeveelheid voer en water wordt afgegeven. Om de levensduur te verlengen zijn ze allemaal gemaakt van duurzaam plastic en RVS.

Voor de afscheidingen gebruiken we betonplaten of hoogwaardig kunststof die naast zeer sterk ook zo worden gemonteerd ze makkelijk af te spuiten zijn. Om dit nog verder te vergemakkelijken kunnen we nevelsproeiers en slangaansluitingen op elke afdeling monteren.

Al onze hokinrichtingen zijn zo ontworpen om, indien gewenst, perfect samen te werken met onze voersystemen zodat u zo min mogelijk hoeft te doen en de voedering volledig automatisch verloopt.
Fotogallerij
border=1>