BotsenAbsorbers

Botsers
Bij Handelsonderneming Van de Weerdt Oss houden wij ons bezig met de veiligheid van de wegen voor het welzijn van zowel de weggebruiker als de mensen die langs deze wegen moeten werken. Door het groeiende bedrijf hebben we steeds meer vrachtwagens nodig. Door het botsen langs de weg hebben we ervoor kunnen zorgen dat de vrachtwagens veelal in gebruik zijn.

De botser is ervoor bedoeld dat weggebruikers op tijd worden gewaarschuwd voor een ongebruikelijke situatie en/of aankomend gevaar. In 99,9% van de gevallen worden deze aanwijzingen dan ook perfect opgevolgd. Er kan natuurlijk altijd om wat voor reden dan een botsing ontstaan. Hier zorgt het botskussen ervoor dat de bestuurder van het voertuig zo min mogelijk word geraakt. Als tweede zorgt het als barriere voor het werkend personeel langs de weg.

Naast 2 botsers met pijl- en lichtaanduidingen hebben we ook een tekstwagen waardoor we op gemakkelijke manier allerlei meldingen kunnen maken of iets laten zien aan de mensen, waardoor deze ook sneller op de situatie kunnen reageren.

Foto-Gallerij