Zonnepanelen Reinigen


Wij zijn begonnen met het reinigen van zonnepanelen omdat minimaal 60 % van onze klanten zonnepanelen hebben liggen. En omdat wij al de nodige materialen in huis hebben was voor ons de aanschaf van de robot voldoende waardoor wij concurrerend de panelen te kunnen reinigen. Bijkomend voordeel daarbij is dat onze klanten bekend zijn met onze kwaliteit en service.

Door atmosferische vervuiling gaat het maximale rendement wat er uit de zonnepanelen gehaald kan worden sterk achteruit. Om het rendement te kunnen behouden is het van belang om minstens 1 keer per jaar de panelen professioneel te laten reinigen. Met onze reinigingsrobot kunnen we efficiŽnt en vakkundig de panelen reinigen. Door de verhoging van het rendement worden de kosten voor het reinigen gecompenseerd. Dit geldt zowel voor de grote als de kleine oppervlakten.

Wij gebruiken bij onze professionele robot osmose water in combinatie met warm water. Door osmose water kunnen we snel en effectief reinigen want in osmose water zit geen kalk en mineralen meer waardoor wij geen reinigingsmiddelen nodig hebben. Tevens heeft onze robot dubbele borstels, daarom zijn de prestaties van de robot ook dubbel zo effectief en is het waterverbruik minder.

Onze robot is allround inzetbaar, en is goedgekeurd voor alle zonnepanelen. Door de gespecialiseerde rupsbanden loopt de robot over de panelen. Hij kan tussenruimtes van 30 cm overbruggen. Omdat de robot op afstand is te bedienen lopen wij zelf niet over de panelen maar besturen de robot vanaf de grond of hoogwerker. Daardoor kunnen we staldaken, platte daken, bedrijfsdaken en tevens zonneparken reinigen.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen neem dan contact op via : kantoor@vandeweerdtoss.nl of naar telefoonnummer : 0412-482642.